Εκπαιδευτές

Οι εκπαιδευτές μας

Το προσωπικό του γυμναστηρίου είναι υπεύθυνο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας από όλα τα μέλη του διασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλους. Όλοι οι χώροι του γυμναστηρίου κλιματίζονται.

Πέρα από τον τομέα της ασφάλειας έχουμε επενδύσει στους αναρριχητικούς τοίχους ώστε το γυμναστήριο μπορεί να προσφέρει σε αρχάριους και προχωρημένους. Τα 300 τετραγωνικά μέτρα των τοίχων περιέχουν όλες τις μορφολογίες που μπορεί να υπάρχουν στο εξωτερικό περιβάλλον, θετικές, αρνητικές, ταβάνια, κόψεις και δίεδρα. Έχουν αγοραστεί χιλιάδες πιασίματα από τους καλύτερους κατασκευαστές όπως η HRT, LAPIS,AIX, VOLX κ.ά.

Παρόλα αυτά το μεγαλύτερό μας ατού είναι η ομάδα μας η οποία όχι μόνο είναι ικανή αλλά και αρκετά παθιασμένη να μεταδώσει τα μυστικά της αναρρίχησης. Είτε λοιπόν ψάχνετε έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης είτε ήδη ασχολείστε με την αναρρίχηση, το Rockway είναι το μέρος όπου οι στόχοι σας επιτυγχάνονται.

Εκπαιδευτής Αναρρίχησης Βράχου Ε.Ο.Ο.Α.

Ξεκίνησε αναρρίχηση το 1991, μετά από 2 χρόνια εντατικής ενασχόλησης με το άθλημα πραγματοποίησε μερικές από τις πιο δύσκολες αναρριχητικές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα. Στην συνέχεια δημιούργησε πολλά νέα πεδία ανοίγοντας εκατοντάδες διαδρομές σε όλη τη χώρα.

Το μεγάλο πάθος και η αγάπη για το σπορ τον οδήγησε να ασχοληθεί με την εκπαίδευση από το 1996 μέχρι και σήμερα. Συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Αναρρίχησης (1η έως και 3η θέση). Επίσης ανέλαβε τη χάραξη αρκετών αγώνων αναρρίχησης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το Bouldering ανοίγοντας πεδία σε όλη την Ελλάδα.

Εκμάθηση Βασικής Τεχνικής Αναρρίχησης

Γεννήθηκε το 1984 στην Λιβαδειά και στα 10 του χρόνια ξεκίνησε την αναρρίχηση και το snowboard στον Ε.Χ.Ο.Σ. Λιβαδειάς. Σε ηλικία 12 ετών πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στην κατηγορία παίδων στην αγωνιστική αναρρίχηση.

Από το 2000 έως και σήμερα έχει κερδίσει 5 κύπελλα Ελλάδος στην αναρριχηση, 6 πρωταθλήματα bouldering, 8 πρωταθλήματα Ελλάδος, 4 κύπελλα bouldering και 4η θέση σε βαλκανικό πρωτάθλημα. Επίσης έχει συμμετάσχει σε 5 παγκόσμια πρωταθλήματα νέων και το 2009 πήρε μέρος σε παγκόσμιο πρωτάθλημα bouldering στην κατηγορία ανδρών στην Αυστρία.

Ανοίγει τις πρώτες του δύσκολες διαδρομές βαθμολογίας 8a-9a+ στην Κάλυμνο το 2007. Έχει σκαρφαλώσει σε πολλές διαδρομές στην Κάλυμνο και το εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία) κάνοντας διαδρομές βαθμολογίας από 7α-8c.

Εκμάθηση Βασικής Τεχνικής Αναρρίχησης

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1986 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του στον τομέα της αναρρίχησης το 2007. Στα πρώτα του βήματα ασχολήθηκε με το sport climbing , ενώ από το 2010 και μετά ασχολείται αποκλειστικά με το bouldering.

Από το 2010 και μετά ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό (Ελβετία, Ιταλία κ.α.) με στόχο την διεύρυνση των οριζόντων του στον τομέα του bouldering. Επίσης, κάνει προσπάθειες ανάπτυξης του bouldering στην Αττική έχοντας σκαρφαλώσει πρώτος (FA) πάνω από 60 προβλήματα στο επίπεδο 7A – 8A+/B .

Διατηρεί λογαριασμό στο vimeo ( https://vimeo.com/user20132009 ) όπου βρίσκονται καταγεγραμμένα τα πιο πρόσφατα προβλήματα με σκοπό την διάδοση νέων διαδρομών και την κινητοποίηση της ακμάζουσας αναρριχητικής σκηνής.